Philips INHALATOR KOMPRESORSKI TULJAN SAMI

Najnovija Philips SideStream tehnologija za raspršivanje lijeka ili fiziološke otopine.

Tretman Philips kompresorskim inhalatorom provodi se brzo, sigurno i praktično, čineći ga idealnim za sve uzraste. Na bazi dugogodišnjeg iskustva na polju terapije inhalerima i brojnih kliničkih studija, Philips je razvio jedinstvenu SideStream tehnologiju za raspršivanje lijeka.
Dostupno
SKU
300047621
499,90 kn

Pakiranje: Maska, nastavak za usta, filteri zraka (5 kom), cijev za zrak, torbica

Barcode: 383730932682

NAČIN UPOTREBE: Prednosti Philips inhalatora sa SideStream tehnologijom: Dvostruko kraće vrijeme terapije, brza i efikasnija primjena lijeka – inhalacija traje 6-8 min (kod standardnih inhalatora 15-20 min); Veća iskoristivost i količina raspršenog lijeka ili fiziološke otopine – iskorištenost je 80% (kod standardnih inhalatora iskorištenost je svega 30% - 50%); Optimalna veličina raspršenih čestica – zahvaljujući dvostrukom Venturi efektu 80% čestica je manje od 5 µm što je od velikog značenja jer čestice veće od 5 µm nemaju terapijski učinak. Povećani udisajni protok za 140% u odnosu na standardne raspršivače što osigurava veći broj čestica koje dopiru do pluća; Lakša apsorpcija lijeka u respiratorni sustav; Uspješnost terapije inhaliranjem ovisi o tome na koji način lijek cirkulira kroz dišni sustav, stupnju iskorištenosti lijeka, veličini i broju čestica raspršenog lijeka.
Preporučuje se kod: Plućnih infekcija; Bronhijalne astme; Laringitisa; Akutnog ili kroničnog bronhitisa; Bolesti dišnih puteva; Bolesti pušača.

Pakiranje: Masku za djecu u obliku kornjače, nastavak za usta; filteri zraka (5 kom), cijev za zrak,torbica u koju se posprema sa slikom tuljana. Garancija za PHILIPS inhalatore: 3 godine.

Nema vezanih objava

Inhalacija 6-8 min.