Oleo Therapy Karite maslac - rafinirani

Karite (shea) maslac koristi se u svakodnevnoj njezi kože.

Karite (shea) maslac dobiva se iz sjemenki Shea stabla (Buthyrospermum parkii) koje raste u Africi.

Popularan je kao prirodna alternativa okluzivnim podlogama poput vazelina. Sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina (7-12%), vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala.

Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica kože te za njegu fotoostarjele kože (antiaging efekt).

Djeluje protuupalno, pa pomaže kod dermatoloških stanja (psorijaza, seboreja, ekcemi, atopijski dermatitis, akne).

Pomaže pri cijeljenju manjih rana, ogrebotina i opeklina. Shea maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti u prevenciji i tretmanu strija i ožiljaka. Osobito se primjenjuje za prevenciju strija tijekom trudnoće.

Dostupno
SKU
300043654
41,30 kn

Pakiranje: 100 g

Barcode: 3858891400464

Karite (shea) maslac koristi se u svakodnevnoj njezi kože. Dobiva se iz sjemenki Shea stabla (Buthyrospermum parkii) koje raste u Africi. Popularan je kao prirodna alternativa okluzivnim podlogama poput vazelina. Sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina (7-12%), vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica kože, te za njegu fotoostarjele kože (antiaging efekt). Djeluje protuupalno, pa pomaže kod dermatoloških stanja (psorijaza, seboreja, ekcemi, atopijski dermatitis, akne). Pomaže pri cijeljenju manjih rana, ogrebotina i opeklina. Shea maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti u prevenciji i tretmanu strija i ožiljaka. Osobito se primjenjuje za prevenciju strija tijekom trudnoće.

Nema vezanih objava

Koristi se za izradu krema i losion za kožu, ali se može nanijeti i direktno na kožu. Prije nanošenja poželjno je manju količinu maslaca ugrijati među dlanovima jer se tako lakše nanosi.