• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

HiPP 2 BIO Kozje mlijeko od 6. mjeseci

Pakiranje: 400 g

19,80 €

HiPP 2 prijelazna mliječna hrana od BIO kozjeg mlijeka, spaja svo naše znanje i iskustvo s blagim BIO sastojcima za sretne trbuščiće.

PRIJELAZNA MLIJEČNA HRANA ZA DOJENČAD Ekoproizvod - nakon 6.mjeseca
Majčino mlijeko je najbolja hrana za Vaše dijete, zato što majčino mlíjeko sadrži sve što Vaśe dijete treba za pravilan razvoj.
HiPP 2 BIO KOZJE MLIJEKO je prikladno za prehranu dojenčadi kad se već uvede dopunska prehrana
- visoki udio lako probavljivog A2 beta-kazeina
- GOS (Galaktooligosaharide) iz BIO-laktoze
- Omega 3-masne kiseline- DHA i Omega 6- masne kiseline
- sadržï vrijedne hranjive tvari i važne gradivne elemente potrebne, uz dopunsku prehranu, za pravilan rast i razvoj Vašeg djeteta


- proizvedeno od A2 kozjeg mlijeka - kozje mlijeko prirodno sadrži visok udio lako probavljivog A2 beta-kazeina
- vrijedna vlakna GOS (Galaktooligosaharide) dobivena iz BIO laktoze
- Laktoza je glavni izvor ugljikohidrata u majčinom mlijeku
- Omega-3 masne kiseline (DHA) – doprinose razvoju vida kod dojenčadi (prema zakonu)
- Do pozitivnog razvoja dolazi s dnevnim unosom od 100 mg DHA
- vrijedni hranjivi sastojci i gradivni elementi - sadrži sve što je Vašem djetetu potrebno za rast i razvod uz hranu u staklenkama
- naravno u najboljoj HiPP BIO kvaliteti
Molimo Vas, da se kod pripreme obroka uvijek točno pridržavate uputa za pripremu. Nepravilna priprema ili ostavljanje pripremljenog obroka na duži vremenski period može dovesti do rasta nepoželjnih mikroorganizama i posljedično zdravstvenih problema Uvijek pripremite svježi obrok i odmah ga ponudite djetetu. Ne koristite mlijeko preostalo od prethodnog hranjenja. Uvijek pažljivo očistite bočicu, dudu i kolut. Ne zagrijavajte obrok u mikrovalnoj pećnici zbog pregrijavanja.

1. Za svaki obrok svježe prokuhati vodu i ohladiti je na 40-50°C.
2. Potrebnu količinu ohlađene vode (prema tablici) dodajte u bočicu.
3. Napunite mjericu prahom i izravnavaite do ruba. Dodajte preporučenu količinu mjerica praha (prema tablici, u bočicu s vodom.
Nakon svake upotrebe dobro zatvorite vrećicu.
4. Zatvorite bočicu i nekoliko puta snažno protresite.
5. Ohladite na temperaturu za piće oko 37°C. Provjerite temperaturu!

KOLIČINA OBROKA I DOZIRANJE
Svako dijete je različito, zbog toga količina obroka može varirati od djeteta do djeteta. Ova količina i broj obroka na dan su preporučene količine. Vaše dijete ne mora nužno popiti cijeli sadržaj bočice. Molimo Vas da koristite samo priloženu mjericu! Jedna mjerica praha ide na 30 ml vode.

Dojenče treba oko 5 obroka dnevno (mlijeko + kašice). Kako uvodite obroke (kašice, žitarice), tako postupno smanjujete broj mliječnih obroka.

VAŽNE NAPOMENE:
...o prehrani Vašeg dojenčeta
Majčino mlijeko je najbolja hrana za Vaše dijete, zato što majčino mlijeko sadrži sve što Vaše dijete treba za pravilan razvoj. Prije nego se odlučite za prijelaznu mliječnu hranu, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom, pedijatrom ili nekim drugim zdravstvenim djelatnikom. Kao bilo koje prijelazno mlijeko HiPP 2 BIO kozje mlijeko se treba upotrebljavati nakon 6. mjeseca nadalje kao dio mješovite prehrane, a ne kao zamjena za majčino mlijeko u prvih šest mjeseci života djeteta. Ako rast i razvoj Vašeg djeteta zahtjeva da počnete s prijelaznim mlijekom (kao dio mješovite prehrane) ranije, molimo Vas da se posavjetujete sa svojim pedijatrom ili drugim zdravstvenim djelatnikom.
Osigurajte svom djetetu uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života.
...za zdravlje zubića Vašeg dojenčeta
Poput majčina mlijeka i mlijeka za dojenčad sadrže ugljikohidrate. Oni su važan dio prehrane djeteta. Čest ili dugotrajan kontakt zubića s tekućinom koja sadrži ugljikohidrate mogu dovesti do kvarenja zubića i karijesa. Ne ostavljajte dijete da samo pije iz bočice i naučite ga da što prije počne piti iz šalice.
..kako bi spriječili kontraindikacije
Sadrži proteine slične proteinima Kravljeg mlijeka te se ne smije upotrebljavati slučaju dokazane alergije na proteine kravljeg mlijeka i kod sumnje na istu.


Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
obrano kozje mlijeko*, laktoza*, biljna ulja* (palmino repičino*, suncokretovo*), obrano kozje mlijeko u prahu*, galaktooligosaharidi* iz laktoze*, kalcijev karbonat, riblje ulje', kalijev citrat, vitamin C, natrijev citrat, željezov sulfat, L-tirozin, L-triptofan, L-cistin, magnezijev karbonat, cinkov sulfat, bakrov sulfat, niacin, vitamin E, pantotenska kiselina, vitamin A, vitamin 31, vitamin B6, manganov sulfat, folna kiselina, natrijev selenit,
vitamin K, kalijev jodid, vitamin D, biotin, vitamin B12.
*iz ekološke proizvodnje
1 sadrži DHA (kako je propisano zakonodavstvom za svu prijelaznu hranu za dojenčad)
- organsko palmino ulje iz održivog uzgoja, certificirano od strane neovisnih kontrolnih tijela
Čuvati u suhoj prostoriji na sobnoj temperaturi. Sadržaj otvorene vrećice treba se potrošiti unutar 3 tjedna. Ovaj proizvod zadovoljava sve uvjete kvalitete - prije upotrebe provjerite je li ambalaža neoštećena.
HiPP BIO znak garantira najvišu kvalitetu koja je i iznad propisa utvrđenih smjernicama EU o organsko-biološkom uzgoju. Za zaštitu klime: HiPP mliječna hrana proizvodi se u Njemačkoj u CO2-neutralnom proizvodnom pogonu.
Povratak na vrh